Toimituskulut alk 4.90€. Yli 500€ tilaukset rahtivapaasti!

Tervetuloa opastamo.fi verkkokauppaan!

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen REKISTERISELOSTE

1. Rekisterinpitäjä

Opastamo Ky
Hinaajakatu 5 A 31
15140 Lahti

2. Rekisteriasioita käsittelevän henkilön yhteystiedot:

Markus Parviainen,  myynti(at)opastamo.fi

3. Rekisterin nimi

Opastamo.fi – verkkopalvelun käyttäjärekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja kerätään, käsitellään ja käytetään Opastamo Ky:n toimesta – verkkopalvelun ja sen käyttäjien välisen asiakassuhteen hoitoon ja ylläpitoon, palveluiden toimittamiseen sekä suoramarkkinointi-, etämyynti-, yhteydenotto- tai markkinatutkimustarkoituksiin. Lisäksi tietoja voidaan käyttää tilastollisiin tarkoituksiin ja jeespoks.fi palvelujen kehittämistarkoituksiin.

Opastamo Ky:llä on oikeus käyttää ja luovuttaa rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia varten henkilötietolain mukaisesti. Tiedot antanut käyttäjä voi kieltää henkilötietojensa käytön markkinointi- tai markkinatutkimustarkoituksiin ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle.

5. Rekisterin tietosisältö

Yksityiskäyttäjän tiedot: Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti sekä muut käyttäjän profiiliinsa lisäämät tiedot. Yrityskäyttäjän tiedot: Yrityksen nimi, Y-tunnus, osoite, puhelinnumero, sähköposti, www-osoite, sekä muut yrityksen toiminnasta ja palveluista/tuotteista kertovat tiedot. Laskutuksen ja perinnän hoitamiseen tarvittavat tiedot. Asiakassuhteen hoitamiseen liittyvät tiedot kuten myytävät tuotteet tai palvelut sekä niiden alkamis- ja loppumispäivämäärät. Käyttäjätunnukset ja muut tunnistetiedot. Käyttäjän verkkopalvelussa tekemien toimien tapahtumatiedot palvelun kehitystä varten.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Tiedot kerätään seuraavista lähteistä: Käyttäjiltä itseltään lomakkeiden täytön yhteydessä tai sen jälkeen, käyttäjien verkkopalvelussa tekemistä toimista automaattisesti kertyvästä datasta, Opastamo.fi ylläpitämistä asiakasrekistereistä tai julkisista rekistereistä.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja voidaan luovuttaa omistus- ja tytäryhtiöille sekä siirtää yrityskaupan yhteydessä. Tietoja voidaan myös luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, mielipide- ja markkinatutkimuksiin tai vastaaviin tarkoituksiin. Käyttäjällä on oikeus kieltää henkilötietojensa käyttö ja luovutus markkinointi- tai markkinatutkimustarkoituksiin ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle. Käyttäjällä on oikeus tarkastaa hänestä tallennetut tiedot. Tarkastuspyynnöt tulee toimittaa kirjallisina ja allekirjoitettuina rekisterinpitäjälle.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalinen aineisto - Ei manuaalista aineistoa.

ATK:lla käsiteltävät tiedot - Rekisteri on suojattu ulkoisia tietomurtoja vastaan käyttäen asianmukaisia teknisiä järjestelmiä mm. SSL salaus. - Rekisterin käyttö on mahdollista ainoastaan henkilöille joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. - Rekisterin käyttöä valvotaan asianmukaisin käyttäjätunnuksin ja salasanoin.